top of page

Ontdek jouw geheime wapen voor een stralende zomer op vakantie of op de festivals weides!

Of je nu op het punt staat om op vakantie te gaan of je klaarmaakt voor een geweldig festival, He-Shi heeft de perfecte producten om je te helpen stralen. In deze blogpost zullen we je laten kennismaken met enkele van onze meest populaire producten, namelijk Rapid 1 Hour, HD Wonder Glow, Fusion Multi Bronzer en Tan Primer& Remover. Lees snel verder en ontdek hoe het geheime wapen van He-Shi voor een stralende zomer!

Rapid 1 Hour Mousse:

Op weg naar een zonnige bestemming? Met onze Rapid 1 Hour kun je in slechts één uur een prachtige, zongebruinde teint bereiken. Stel je eens voor dat je aankomt op je vakantiebestemming en direct kunt pronken met een stralende huid? Fantastisch toch!

Deze zelfbruiner is perfect voor last minute touch-ups en geeft je het vertrouwen om je beste zelf te zijn terwijl je geniet van je zonnige vakantie.




HD Wonder Glow:

Ga je naar een festival en wil je een subtiele, stralende gloed die bij je festivaloutfits past? Dan is HD Wonder Glow jouw go-to product! Breng deze veelzijdige crème aan voordat je je festivalmake-up aanbrengt en geniet van een prachtige, egale teint met een natuurlijke glans.

Je zult er stralend uitzien, of je nu dansend in de zon staat of onder de sterrenhemel geniet van je favoriete artiesten.





Fusion Multi Bronzer:

Op een festival draait alles om het creëren van unieke en gedurfde looks. Met onze Bronzer til je je make-upgame naar een hoger niveau.

Gebruik deze bronzer om je gezicht en/of lichaam te contouren en een prachtige, zongebruinde uitstraling te creëren. Voel je als een festivalgodin terwijl je straalt in het hart van de actie.






Tan Primer & Remover:

Wil je ervoor zorgen dat je zelfbruiner lang meegaat? Dan is een primer jouw geheime wapen. Breng deze innovatieve primer aan voordat je je zelfbruiner aanbrengt en geniet van een vlekkeloos resultaat dat langer meegaat!

Je kunt je volledig focussen op het verkennen van nieuwe plekken of gewoon genieten op het strand, wetende dat je huid er stralend & flawless uitziet.





Of je nu op vakantie gaat naar een zonnige bestemming of je klaarmaakt voor een geweldig festival, wij bij He-Shi hebben de perfecte producten om je te helpen stralen. Met de Rapid 1 Hour krijg je in no time een zongebruinde teint. HD Wonder Glow geeft je een subtiele, stralende gloed die bij je festivaloutfits past. Met onze Fusion Bronzer kun je gedurfde en glamoureuze looks creëren, terwijl onze Tan Primer ervoor zorgt dat je zelfbruiner lang meegaat. Bereid je voor op een onvergetelijke zomer en laat He-Shi jouw geheime wapen zijn voor een stralende huid op vakantie of op festivals!

Deel jouw ervaring met ons en tag ons @heshi_belgium op sociale media!

13 weergaven0 opmerkingen
bottom of page