top of page

Frequently Asked Questions

 • Wat is he-shi?
  He-shi is een reeks professionele zelfbruiners die bij contact met de huid onmiddellijk een kleurtje krijgen. Het resultaat is uniform, vlek- en streeploos en de kleur vervaagt geleidelijk. Voor een professioneel en perfect resultaat worden de he-shi seltan producten met een speciale handschoen aangebracht.
 • Waarom he-shi gebruiken?
  He-Shi geeft u een mooie natuurlijke bruine kleur in enkele minuten, zonder de risico's van schadelijke UV-stralen.
 • Is he-shi geschikt voor iedereen?
  He-shi producten zijn geschikt voor alle huidtypes. De formule is ook geschikt voor elke huidskleur, omdat zij zich aanpast aan de huidskleur, wat een natuurlijk resultaat geeft. He-shi producten zijn zacht voor de huid en bevatten 100% natuurlijk DHA.
 • Kunnen mannen en vrouwen he-shi gebruiken?
  He-shi is ook populair bij mannen en is unisex.
 • Bevatten he-shi producten zonnebescherming?
  Nee! He-shi producten bieden geen bescherming tegen de zon. Het wordt aanbevolen om een hoge SPF op uw he-shi kleur aan te brengen wanneer uw huid aan de zon wordt blootgesteld.
 • Hebben he-shi producten een geur?
  He-shi producten hebben geen doordringende geur - ze zijn vrijwel reukloos wanneer ze worden aangebracht.
 • Laat he-shi vlekken achter op kleren?
  Als er een kleine waas op het kledingstuk zit, kan het nog steeds in de wasmachine worden gewassen. Het is echter raadzaam om na het aanbrengen donkere, loszittende kleding te dragen.
 • Hoe breng je he-shi zelfbruiner aan?
  Voor een vlekkeloos, streeploos resultaat dienen he-Shi zelfbruiners te worden aangebracht met de he-shi Tanning Mitt. De beschermende laag van de want zorgt er ook voor dat de handen vrij blijven van vlekken. De tanning mitt is machinewasbaar en kan dus vaak gebruikt worden.
 • En de probleemgebieden?
  Wrijf de droogste delen van het lichaam van tevoren in met een beetje vochtinbrengende crème, zoals knieën, ellebogen, vingergewrichten, hielen en andere droge plekken.
 • Moet ik eerst een dagcrème of bodylotion gebruiken?
  Nee, deze crèmes kunnen als een barrière werken. Daarom raden wij aan zelfbruiners aan te brengen op een goed gereinigd en gescrubd gezicht of lichaam. Ontharen (scheren of harsen) moet ten minste 24 uur van tevoren gebeuren.
 • Wordt de kleur nog donkerder na het aanbrengen?
  He-shi producten hebben een "zie waar het heen gaat" formule, wat betekent dat je direct resultaat krijgt. Deze kleur zal zich nog ontwikkelen in de komende 6 tot 8 uur. Als u een diepere kleur wilt, breng dan een tweede laag aan. Dit kan onmiddellijk na het drogen van de eerste laag of de volgende dag.
 • Hoe lang blijft mijn bruine kleur mooi?
  Uw hesShi kleur zal natuurlijk vervagen zoals een "echte" bruine kleur en blijft intens gedurende ongeveer 4-5 dagen. Dagelijkse hydratatie zorgt voor een gelijkmatige vervaging en een langdurige bruine kleur tot 10 dagen lang.
 • Wanneer kan ik een douche nemen?
  Het is het beste om 6-8 uur te wachten voordat u gaat douchen, zwemmen of andere wateractiviteiten onderneemt. Het is zelfs beter om de zelfbruiner 's nachts te laten intrekken. Het oppervlakkige bruin (de directe kleur) gaat eraf onder de douche. Veeg je huid af, niet wrijven!
 • Wanneer kan ik me aankleden na het aanbrengen van de zelfbruiner?
  He-shi droogt in 5 minuten, dus je kunt je meteen aankleden en verder gaan met je dag. Perfect voor een last minute afspraak, makkelijk aan te brengen, aan te kleden en klaar!
 • Bevat de producten van he-shi noten?
  De meeste van onze bruiningsproducten bevatten geen noten! Behalve volgend product: Overnight Hyaluronic Tan Balm bevat amandelolie. Klanten met een amandelnotenallergie mogen dit product niet gebruiken. Mensen met een notenallergie moeten hierop worden gewezen voordat ze het product gebruiken.
 • Contra-indicaties
  He-shi producten mogen niet worden aangebracht op eczeem, psoriasis, snij- of schaafwonden. Als u zwanger bent of u maakt zich zorgen over huidallergieën, bespreek dit dan eerst met uw arts.
bottom of page