top of page

Keep your skin healthy and your tan flawless!

Waarom gebruiken wij ALLEEN huidvriendelijke ingrediënten in onze zelfbruiners?

Om de perfecte tan te creëren, zijn kwaliteitsvolle ingrediënten gewoonweg onmisbaar! Want alles wat je op je huid smeert komt rechtsreeks in je bloedbaan terecht! Het is dus zeker niet onbelangrijk om even stil te staan wat je nu juist op je huid smeert. Kom hieronder alles te weten over onze huidvriendelijke producten!

1. Het belang van huidvriendelijke ingrediënten
In al onze producten gebruiken wij de beste huidvriendelijke ingrediënten zodat jij je geen zorgen moet maken en gewoonweg lekker je bruine teint kunt bewonderen.

👉 Parabeen & alcoholvrij: we vermijden het gebruik van uitdrogende ingrediënten
👉 Vegan: onze bruiningsproducten bevatten geen palmolie en zijn dierproefvrij!
👉 Huidvriendelijk: in alle producten zitten helende vitamine & voedende ingrediënten.

2. Onze Moisture Lock Technology
Bij he-shi maken we gebruik van de Moisture Lock Techonolgy die helpt bij het behouden van een goede hydratatie en dus een mooie, langdurige tan!

We verrijken onze zelfbruinende producten met Moisture Lock Technology. Deze technologie maakt gebruik van de meest effectieve humectanten die beschikbaar zijn om de hydratatie van de huid te maximaliseren.

Dit zorgt voor de meest vlekkeloze natuurlijke bruining en een gelijkmatige vervaging!

3. Zelfbruiners, bruinen zonder enig risico!
De verkleuring door de zon en dus ook de zonnebank vergroot de kans op huidkanker en een beschadigde huid. Terwijl rond DHA, het bestanddeel dat in zelfbruiners zit, geen enkele wetenschappelijk bewezen gevaren kent!

Wil je een kleurtje, kies dan altijd een zelfbruiner boven zonnebank! Het is de perfecte en meest veilige manier om bruin te worden. Choose sunless tanning, choose safe tanning!

Wil jij meer weten over he-shi en onze huidvriendelijke producten?

Neem contact met ons via onderstaande knop en/of ontdek al onze zelfbruiners!


 
22 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page